Android

Seyahatlerinizde çantanızı eksiksiz hazırlamanız için: EasyPack

Seyahatlerinizde çantanızda sürekli eksik bir şeyler mı kalıyor? Terliklerinizi ya da bonenizi almayı hep unutuyor musunuz? Easy Pack uygulaması tam sizin için yazıldı.

Easy Pack, çanta hazırlamanıza yardımcı olacak, eksiklerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak, kolay kullanışlı bir mobil uygulama. Sadece tatillerde değil, her gün bebeğiyle alışverişe çıkan profesyonel annelerden dağcılara, yelkencilerden evcil hayvanlarıyla seyahat eden fotoğrafçılara kadar herkesin işine yarayabilecek bu kompakt uygulama (sadece 3 mb) ile farklı amaçlar için farklı çantalar düzenleyebilir ve hazırlıklarınızı bu şekilde gözden geçirebilirsiniz.


Easy Pack asistanı size çantanızı hazırlamada yardımcı oluyor

Easy Pack neleri içeriyor?

Türkçe desteği de bulunan uygulama üzerinde çeşitli özellikler mevcut:

Asistan özelliği

Nereye gidiyorsunuz? Orası sıcak mı soğuk mu? Arabayla mı uçakla mı? Orada neler yapacaksınız, kiminle seyahat edeceksiniz? Tüm bunlardan ve fazlasından istediklerinizi seçip, asistanın sizin için oluşturduğu son derece mantıklı ihtiyaç listelerini görünce şaşırıyorsunuz. Çantanıza çoktan koyduğunuz eşyaların üzerine dokunmanız yeterli, sizin için onun üstünü çizip işi bitenler listesine yolluyor.

Şablonlar ve Kategoriler

Hazır çantalardan ve kategorilerden istediğinizi seçin, bunlardaki eşyalardan dilediğinizi sağa kaydırarak çantanızdan çıkarın, büyük artı düğmesine dokunarak istediğiniz yeni eşyayı yazmaya başlayın ve çantanıza ekleyin. Bu şeyler, yapılacaklar, satın alınacaklar ve yanınıza alınacaklar şeklinde ayrı ayrı eklenebiliyor. Örn. “Buzdolabındaki bozulacak şeyleri değerlendir”. Krem peynirleriniz marula, marullarınız krem peynirine benzemeden önce bunu mutlaka uygulayın.

Mordor gezinizde çantanızın eksik olmasını istemezsiniz

Yeni Eşyalar

Bunlar her şey olabilir, söz gelimi Mordor’a yazın seyahat edecekseniz Giyecekler kategorisine kalın tabanlı parmak arası terlik ve Seyahat Güvenliği kategorisine yazlık kılıç kalkan ve ork spreyi ekleyebilirsiniz.

Uygulama çantalarınızın yedeğini Google Drive üzerine otomatik alabiliyor, böylece uygulamayı kaldırırsanız veya telefonunuzun başına bir şey gelirse, tekrar kurduğunuzda tüm çantalarınız ve eşyalarınız geri geliyor.

Easy Pack’de önceden listelenmiş çanta içerikleri mevcut.

Uygulamanın geliştiricileri, Easy Pack’in sonsuza kadar, tüm özellikleriyle birlikte ÜCRETSİZ olacağını söylüyorlar. Maalesef iOS sürümü henüz mevcut değil.

Koray Duman

Recent Posts

En İyi Influencer Ajansı Hizmetleri

Dijital pazarlamanın en can alıcı unsurlarından biri olan influencer kampanyaları, markaların hedef kitleleriyle derin ve…

1 ay ago

Motosikletlerde İntercom Kullanımı Neden Önemli?

Motosiklet kullanmak her zaman büyük bir keyif. İşi sebebiyle saatlerce motosiklet üzerinde olan kuryeler biraz…

2 ay ago

Yeni savunma dergisi Times of Defence doğuyor

Yerli ve milli savunma enstrümanları Times of Defence ile dünyaya tanıtılacak. Savunma sanayi dergisi Times…

2 ay ago

Bilim İletişimi Gönüllülük Programı başvuruları başladı

Bilim Türkiye Eğitim Programlarının uygulandığı 7 farklı şehirde bulunan 12 merkezde "Bilim İletişimi Gönüllülük Programı"…

3 ay ago

Teknofest yarışmaları için başvurular başladı

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST yarışmaları için başvurular başladı.…

3 ay ago

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı ve beraberindekiler SpaceX Falcon 9 ile uzaya çıktı

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu olarak 700 kişi arasından seçilen Alper Gezeravcı bir iki ertelemenin ardından…

3 ay ago