Manşet

iOS’da çağrı kaydetmek için yerli çözüm: Call Recorder – Save & Listen (Çağrı Kaydedici: Telefon Dinle)

Call Recorder Save & Listen daha önce incelemelerini yaptığımız pek çok call recorder uygulaması arasında listenin başında yer alıyor. Arama kaydetme deneyimiyle ilgili her türlü ihtiyacınızı karşılayan yerli uygulamada, yapımcısı Madduck’ın bu deneyimi mükemmelleştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkları çok açık ve bu yolda rakiplerinden de bir hayli ileride gözüküyorlar.

En basit olarak bir call recorder’dan beklediğiniz gelen ve giden aramaları kaydetme işi çok kolay bir hale getirilmiş. Diğer uygulamalar gibi sizden dakika başına bir ücret talep edilmiyor veya herhangi bir dakika sınırlaması veya limiti konulmuyor. Daha da önemlisi, ses kayıt kalitesi oldukça yüksek.


Uygulama etkileyici teknolojileri içerisinde barındırıyor. Kayıtlarınızı Speech to Text ile metne dönüştürmek mümkün ve bu çok etkileyici. Ayrıca FaceID ve TouchID gibi güvenlik teknolojileri ile kayıtlarınızı şifreleyebilirsiniz. Uygulama sık sık güncelleniyor ve bu sayede uygulamaya yeni özellikler ekleniyor.

Call Recorder: Save & Listen “Dark Mode” desteği sunuyor

Tasarım:

Tasarımı etkileyici, çağrı başlatma için kullanılan tuşun animasyonunu başarılı. Ayrıca karanlık mod destekleyen tek arama kaydedicinin “Call Recorder Save & Listen” olduğunu da ekleyelim.

Kolay kullanım:

Uygulamanın kullanımı gayet basit. Bu uygulamayla gelen ve giden aramaları kaydetmek gerçekten çok kolay. Gelen aramada ve giden aramalar için diğer uygulamalardan çok daha kolay yöntemler sunuyorlar.

Rehber erişimi:

Aramak istenilen kişi uygulama içindeki rehberden seçilebiliyor veya numara ekranından tuşlanabiliyor. Rehberden seçme özelliği rakiplerinin hepsinde olan bir özellik değil.

Rehber erişimi uygulamayı kullanmayı çok kolay hale getiriyor ve yaptığınız kaydı otomatik olarak aradığınız kişinin adı ile isimlendiriyor. Böylece kayıtlarınızı kolayca bulabiliyorsunuz.

Uygulama üzerinden bir arama başlattığınızda uygulama ilk olarak iPhone’un arama ekranını açıyor ve sistem numarasını arıyor, ardından uygulama otomatik olarak tekrar açılıyor ve sizin aramak istediğiniz numarayı kolayca eklemenizi sağlıyor. Size kalan tek şey ise aramaları birleştirmek oluyor.

Gelen çağrıları otomatik algılıyor:

Gelen aramalarda ise çağrı sırasında uygulamayı açtığınızda uygulama sizin bir görüşme yaptığınızı algılıyor ve kaydetme uyarısı çıkıyor. Kaydet düğmesine dokunursanız sistem numarasını çağrıya ekliyor ve size sadece aramaları birleştirmek kalıyor. Her iki koşulda da çağrı kaydını 5 dk içerisinde uygulamadan erişebilirsiniz.

Güvenli ve gizli:

Uygulama kayıtlarınızı FaceID ve TouchID ile koruyor. Dilerseniz kendiniz de şifre koyabilirsiniz. FaceID ve TouchID kullanarak şifreleme yapan neredeyse tek uygulama. Gizlilik konusunda kullanıcıya büyük rahatlık sunan uygulama kayıtlarınızı güvenle kendi telefonunuzda saklıyor ve şifreliyor.

En çok ülkede ve en çok dilde hizmet veren uygulamalardan:

İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Japonca, Korece, Çince, İbranice, Arapça, Türkçe, Rusça, Norveççe, Danca, Hintçe dillerinde desteklenen uygulama 94 ülkede hizmet veriyor. Dünyada konuşulan dillerin % 96’sı içindil desteği sunuluyor. Yapımcı Madduck dil desteğinin daha da artacağını belirtiyor.

Sesten metne dönüştürüyor:

Arama kaydetmeye ihtiyaç duymamızın en önemli nedenlerinden biri o telefon görüşmelerinde konuştuklarımızı unutmamak ve önemli kısımlarını not almak. Bu uygulama tam da bu ihtiyacı görüyor ve çok kullanışlı bir özellik sunuyor. Kayıtlarınızı sesli ve tekrar dinlenebilir bir şekilde sunmasının yanında, tek tuş ile kayıtlarınızı Speech to Text teknolojisi ile metne dönüştürebiliyorsunuz. Bu özelliğin çok iyi çalıştığını da eklemeliyiz.

Toplantılarda hayat kurtarıcı özellik:

Çağrı kaydetme dışında, bu uygulama sayesinde telefonunuzu ses kayıt cihazı gibi kullanabilirsiniz. Bu gerçekten iş hayatınızı inanılmaz kolaylaştıracak bir özellik. Nasıl mı? Şirket toplantılarınızda ya da insan kaynakları görüşmelerinizde uygulamadan ses kaydı başlatıp, toplantı sonunda hemen o kaydı uygulamadaki Speech to Text özelliği ile sesten yazıya çevirebiliyorsunuz. Normalde saatlerinizi alacak sıkıcı toplantı notu çıkarma işi, bu uygulama sayesinde bir dokunuş ile halolmuş oluyor. Gerçekten hayat kurtarıcı!

Kayıtlarınızı paylaşmak çok kolay:

Kayıtlarınız isterseniz dilediğiniz kişilere e-mail veya WhatsApp’tan paylaşabilirsiniz. Buna ek olarak Google Drive, Dropbox gibi cloud sistemleri ile de kayıtlarınızı aktarabilirsiniz.

Destek:

Call Recorder Save & Listen’ın destek Mail’inden yazdığınızda size hızlıca cevap veriliyor…

Call Recorder Save & Listen’ın size 3 Günlük Denemeli bir üyelik hizmeti sunuyor. Yıllık, aylık veya haftalık paketlerle uygulamayı kullanabilirsiniz…

BT Magazin

BT Magazin, 13 Mayıs 2016'da yerli girişimleri tanıtmak için kuruldu.

Recent Posts

En İyi Influencer Ajansı Hizmetleri

Dijital pazarlamanın en can alıcı unsurlarından biri olan influencer kampanyaları, markaların hedef kitleleriyle derin ve…

2 ay ago

Motosikletlerde İntercom Kullanımı Neden Önemli?

Motosiklet kullanmak her zaman büyük bir keyif. İşi sebebiyle saatlerce motosiklet üzerinde olan kuryeler biraz…

2 ay ago

Yeni savunma dergisi Times of Defence doğuyor

Yerli ve milli savunma enstrümanları Times of Defence ile dünyaya tanıtılacak. Savunma sanayi dergisi Times…

3 ay ago

Bilim İletişimi Gönüllülük Programı başvuruları başladı

Bilim Türkiye Eğitim Programlarının uygulandığı 7 farklı şehirde bulunan 12 merkezde "Bilim İletişimi Gönüllülük Programı"…

3 ay ago

Teknofest yarışmaları için başvurular başladı

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST yarışmaları için başvurular başladı.…

3 ay ago

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı ve beraberindekiler SpaceX Falcon 9 ile uzaya çıktı

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu olarak 700 kişi arasından seçilen Alper Gezeravcı bir iki ertelemenin ardından…

4 ay ago