Temmuz başında iOS platformunda yayınlanan ve fotoğrafları birer sanat eserine dönüştüren Prisma uygulamasının Android versiyonu da nihayet yayınlandı.
Prisma Lab’ın geçen hafta yayınladığı betadan sonra tam sürümü de nihayet Google Play‘de yerini aldı. Bulut tabanlı makine öğrenme teknikleri kullanılarak fotoğraflar üzerinde fırça ve karakalem gibi stiller dahil 36 ayrı filtre uygulanabilen bu uygulama sayesinde artık Android kullanıcıları da içlerinde yatan sanatçı aslanı sosyal medya doğasına salabilecekler.
Android kullanıcıları da sisteme girdiğinde Prisma’nın “bulut tabanlı” çalışmasının getirdiği sıkıntılar da yok değil. Mesela bu haberi yaparken oluşturmak istediğimiz kapak fotoğrafı için sürekli aşağıdaki gibi “servis çok yoğun” uyarısını aldık. Bunun nedeni yüksek matematik işlemleri içeren filtrelerin cep telefonunuz üzerinde değil, sunucularda yapılıyor olması. Filtre uygulamak istediğimiz fotoğraflar uygulama tarafından Prisma Lab’a gönderilip oradaki kuvvetli sunucularla işlendikten sonra tekrar telefonunuza filtrelenmiş olarak geliyor. Tabi sunucu-istemci mantığıyla çalışan bu sistemin bir haddi var. Android kullanıcıların da bu sisteme girmesiyle kapasite aşılmış görünüyor.
Power BI, iş dünyasında veri görselleştirme ve iş zekası çözümleri sunan en popüler araçlardan biri…
Togg T10X modelinin seri üretimden çıkışının 2. yıl dönümünde yeni rengi duyurdu: Ayder. Karadeniz'in eşsiz…
Araç sahipleri için otomobillerini dış etkenlerden koruma ihtiyacı, her geçen gün dahafazla önem kazanıyor. Bu…
Togg T10X araçlara yeni sürümle birlikte ADAS (Advanced Driver Assistant System / Gelişmiş Sürücü Asistan…
Birçok insan için araba sahibi olmak büyük bir hayaldir. Ancak, peşinat gerekliliği, bu hayalin gerçekleşmesini…
Kulaklık seçimi, müzik tutkunları ve gün içinde sıkça görüşme yapanlar için oldukça önemli bir konu.…