Web teknolojileri ile ilgilenip Bootstrap‘i duymayanınız yoktur. Twitter’ın kendileri için geliştirip sonra “çok güzel oldu, sadece bizde kalmasın, yazık!” deyip dünyaya paylaştığı bu harika CSS framework sayesinde web sitelerimiz, web tabanlı yazılımlarımız, yönetici panellerimiz, bloglarımız daha bir derli toplu, kimin elinden çıkarsa çıksın ilk bakışta profesyonel izlenimi veren bir görüntüye sahip oldu.
Bootstrap en başta responsive yapı (ekran çözünürlüğüne göre sayfadaki unsurların düzgün yerleşmesi) ve grid sistemi sayesinde tasarımcı ve geliştiricileri büyük bir zahmetten kurtarıp asıl işe daha hızlı odaklanmalarını sağlamanın yanısıra sayfadaki form elementlerinden paragraf ve görsellere kadar herşeyin bir tasarım bütünlüğü içinde kalmasını sağlıyor.
Fakat küçük bir proje için 1.2 MB’lik Bootstrap kullanmak istemeyebilirsiniz. İşte burada sadece 8 kb’lik yer tutan Cutestrap imdadınıza yetişiyor.
Grid yapısı, formlar ve tipografi unsurlarını destekleyen CuteStrap ile küçük çaplı web projeleriniz için temel ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Cutestrap Responsive olarak cevap verecek şekilde tasarlandığı için mobil cihazlarda da işinizi görecektir.
Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST, 8. yılında da gençlerin inovasyon ve mühendislik tutkusuna ev…
Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Living Lab, 20 Şubat 2025’te girişimcilik ekosisteminin geleceğini şekillendirecek önemli bir…
TÜBİTAK BİLGEM tarafından geliştirilen MarketFiyati.org.tr, tüketicilere büyük market zincirlerindeki fiyatları karşılaştırma imkânı sunan yeni bir…
https://www.youtube.com/watch?v=cLLG9A-Ei7k Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. 2018…
Cenoa, Amerika’dan Türkiye’ye para transferini kolaylaştıran bir fintech girişimidir. E-ticaret yapanlar ve freelancer’lar için yüksek…
Günümüzde dijital pazarlamanın önemi giderek artarken, işletmelerin çevrimiçi varlıklarını güçlendirmek için SEO (Search Engine Optimization)…
View Comments